Petsit ja lakat

Petsit ja lakat pintakäsittelyyn ja puunkäsittelyyn | Tampere, Ylöjärvi, Nokia

Tampereen Väripalvelu Oy tarjoaa maalien lisäksi myös laadukkaat petsit ja lakat esimerkiksi kodin remontti- ja rakennustöihin. Valikoimastamme löytyvät Akzo Nobelin sekä pirkanmaalaisten Coloria Oy:n ja Fintex-Tetrakem Oy:n petsit ja lakat.

Kysy petseistä tai lakoista »

Colorbind-­petsit

Liuotinpetsi, joka sisältää nitroselluloosasideainetta. Sideaine estää tikkuja nousemasta puupintaan petsattaessa. Pinta käsitellään petsauksen jälkeen kohteeseen sopivalla lakalla.

Basecolor-­petsitiivisteet

Erityisesti soitinrakentajien ja puuseppien suosimat liuotinpohjaiset Basecolor­-petsitiivisteet voidaan sekoittaa useimpiin liuottimiin ja liuotinpohjaisiin lakkoihin.

Coloria Design Kalustelakka

Vesiohenteinen, hajuton ja kellastumaton akryylilakka sisäkäyttöön. Tämä lakka siliää kauniisti, ja sitä voidaan myös ruiskuttaa.

Final Uretaanialkydilakka

Aromaattivapaa yksikomponenttinen uretaanialkydilakka. Final-lakka kestää erittäin hyvin säätä ja kovaa kulutusta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi puu­- ja parkettilattiat sekä muut puu­- ja puulevypinnat sisällä ja ulkona.

Akzo Nobel IL500

Kaksikomponenttinen (1:1), korkeakiiltoinen polyuretaanilakka, joka on erityisesti soitinrakentajien suosiossa. Soveltuu kaikenlaisten sisäkäyttöön tulevien puu-­ ja puuainespintojen pohja­- tai pintalakaksi. IL 500:lla on hyvä täyttökyky ja erinomainen kulutus-­ sekä kemikaalikestävyys.