Sisä- ja ulkomaalit

Meiltä maalit sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen | Tampere, Ylöjärvi, Nokia

Piristä kotisi ilmettä uudella maalipinnalla! Tampereen Väripalvelu Oy:stä saat niin sisämaalit kuin ulkomaalitkin kaikenkokoisiin kodin maalaustöihin. Kaikki rakennusmaalimme, sekä sisämaalit että ulkomaalit, ovat täysin pirkanmaalaisia. Vesiohenteiset maalimme toimittaa Nokialla vuodesta 2003 lähtien toiminut Coloria Oy. Liuotinohenteiset maalit valmistaa Kangasalla toimiva Fintex-­Tetrakem Oy.

Kysy sisä- ja ulkomaaleista »

 

Tutustu

Tutustu tarjoamiemme sisämaalien ja ulkomaalien ominaisuuksien tarkemmin alla.

Linnea Talomaali Titan

Erikoisakrylaattimaali talon ulkopinnoille. Linnea Titanin sideaineena käytetään uutta nanokäsiteltyä erikoisakrylaattia, jonka ansiosta maali hylkii perinteisiä akrylaatteja paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, hengittää paremmin sekä takaa ennennäkemättömän UV-­säteilyn keston.

Pihla Pro Peittosuoja

Alkydivahvistettu akrylaattipohjainen peittosuoja, joka jättää puun pintakuvion kauniisti näkyviin. Käyttökohteiksi käyvät esimerkiksi hirsipinnat, puujulkisivut, vuorilaudat sekä ikkunanpuitteet. Pihla Pro on erinomainen huoltomaalausmaali: se soveltuu useimpien erilaisten ulkomaalityyppien päällä käytettäväksi.

Aino Kuultosuoja

Vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Muodostaa luonnollisen, hengittävän ja säärasituksilta suojaavan kuultopinnan. Sävytettynä suojaa puuta UV­-säteilyltä. Soveltuu esimerkiksi terasseille, puupylväille, puutarhakalusteille sekä kesto-­ ja kovapuupinnoille ulkotiloihin.

Coloria EXO

Vesiohenteinen, himmeä erikoistartuntamaali hankalille ja tiukkaa tartuntaa vaativille alustoille kuivissa sisätiloissa. EXO:n lämmönkesto on 120 °C ja se kestää myös hyvin pintamaalina pesua ja kulutusta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kaakelit, lasi, melamiini/MDF, muovitettu pelti, sinkki­, alumiini­, metalli- ja peltipinnat ja PVC.

Coloria Akvafloor

Korkealaatuinen vesiohenteinen puolikiiltävä lattiamaali puu­ ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa. Nopeasti kuivuva ja maalattavuudeltaan erinomainen lattiamaali. Ei kellastu, kuten liuotinohenteiset tuotteet.

Coloria Design Kalustemaali

Vesiohenteinen, akrylaattisideaineinen puolihimmeä kalustemaali sisäkäyttöön. Maali on lievästi tiksotrooppinen (hyytelömäinen). Tämän vuoksi se ei herkästi valu pystypintoja maalatessa, kuten muut vesiohenteiset kalustemaalit.

Coloria Forte

Vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaattimaali kosteisiin tiloihin ja vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan äärimmäistä pesunkestoa. Sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa.

Coloria PaneeliPro ­tuotteet

Coloria PaneeliPro -­tuotteet on tuotesarja, jonka tarkoitus on helpottaa varsinkin vanhojen puupintojen maalausta sisätiloissa. PaneeliPro Seinämaali ja PaneeliPro Kattomaali soveltuvat vanhoille ja uusille puu­- ja paneelipinnoille ilman hiomista ja pohjamaalausta. Jos haluat kauniin kuultavan pinnan, joka jättää puun kuvioinnin esille, käytä PaneeliPro Kuullotetta.

Coloria 3

Täyshimmeä, erittäin hyvin peittävä vesiohenteinen lateksipohjamaali. Soveltuu katto­ ja seinäpintojen pohja­- ja pintamaalaukseen erilaisille tasoite-­, kiviaines-­ ja rakennuslevypinnoille.

Coloria 7

Vesiohenteinen, himmeäpintainen sisäseinämaali, jonka sideaineena on korkealuokkainen polymeerilateksi. Himmeää seinämaalia käytetään tyypillisesti olohuoneissa ja makuuhuoneissa.

Coloria 20

Vesiohenteinen, puolihimmeä sisäseinämaali, jonka sideaineena on korkealuokkainen polymeerilateksi. Puolihimmeää seinämaalia käytetään tyypillisesti tiloissa, joissa vaaditaan hyvää kulutuksen­ ja pesunkestävää pintaa, kuten keittiöt, eteiset ja porraskäytävät.