Sisä- ja ulkomaalit

Meiltä maalit sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen | Tampere, Ylöjärvi, Nokia

Piristä kotisi ilmettä uudella maalipinnalla! Tampereen Väripalvelu Oy:stä saat niin sisämaalit kuin ulkomaalitkin kaikenkokoisiin kodin maalaustöihin. Kaikki rakennusmaalimme, sekä sisämaalit että ulkomaalit, ovat täysin pirkanmaalaisia. Vesiohenteiset maalimme toimittaa Nokialla vuodesta 2003 lähtien toiminut Coloria Oy. Liuotinohenteiset maalit valmistaa Kangasalla toimiva Fintex-­Tetrakem Oy.

Kysy sisä- ja ulkomaaleista »

 

Tutustu

Tutustu tarjoamiemme sisämaalien ja ulkomaalien ominaisuuksien tarkemmin alla.

Coloria sisäseinämaalit

Sarjasta löytyy vesiohenteinen täyshimmeä pohjamaali, himmeä seinämaali ja puolihimmeä remonttimaali tasoite-, kiviaines-, betoni-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lasikuitutapettipinnoille.
Coloria 3 pohjamaali on hyvin peittävä ja se voidaan jättää pintamaaliksi sisäkattoon.
Coloria 7 sisäseinämaali soveltuu parhaiten olo- ja makuuhuoneisiin. Kaunis himmeä pinta.
Coloria 20 puolihimmeä remonttimaali antaa pesunkestävän pinnan ja soveltuu parhaiten keittiön tai eteisen seiniin ja myös lastenhuoneisiin.

Valmistettu Suomessa.

Coloria Deco Akva kalustemaalit

Vesiohenteinen, akrylaattisideaineinen kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön. Maali on lievästi tiksotrooppinen (hyytelömäinen). Tämän vuoksi se ei herkästi valu pystypintoja maalatessa, kuten muut vesiohenteiset kalustemaalit. Saatavilla puolihimmeä tai puolikiiltävä.

Kalustekalkkimaali

Suomen Luonnonmaalit valmistaa luonnon raaka-aineista ekologisen, myrkyttömän ja hajuttoman Kalustekalkkimaalin ilman muovisideaineita. Soveltuu puu- ja metallipinnoille sekä aiemmin maalatuille tai lakatuille pinnoille. Ei vaadi hiontaa: pinnan puhdistus riittää esikäsittelyksi. Kalkkimaali jättää mattapinnan, joka kuluu vanhetessaan kauniisti. Maalin päälle voi halutessaan levittää vahaa, joka lisää kulutuksenkestoa ja kiiltoa. Voidaan sävyttää.

Ovika uretaanialkydimaali

Puolikiiltävä uretaanialkydimaali, jolla voidaan maalata puu- ja metallikalusteita sisällä ja ulkona. Ovet, ikkunat, lämpöpatterit. Soveltuu puulattioille ja betonilattioille. Sopii myös lasikuitupinnoille, mutta ei upotusrasitukseen. Puupintojen pohjamaalaukseen suositellaan Ovika tartuntapohjamaalia. Paljaat metallipinnat tulee pohjamaalata ruosteensuojapigmentoidulla pohjamaalilla.

Coloria PaneeliPro ­tuotteet

Coloria PaneeliPro -­tuotteet on tuotesarja, jonka tarkoitus on helpottaa varsinkin vanhojen puupintojen maalausta sisätiloissa. PaneeliPro Seinämaali ja PaneeliPro Kattomaali soveltuvat vanhoille ja uusille puu­- ja paneelipinnoille ilman hiomista ja pohjamaalausta. Jos haluat kauniin kuultavan pinnan, joka jättää puun kuvioinnin esille, käytä PaneeliPro Kuullotetta.

Inline 1K Kaakelimaali & Tartuntapohjamaali

Puolikiiltävä, vesiohenteinen kaakelimaali kuiviin sisätiloihin, esim. keittiön välitila ja kodinhoitohuoneen seinäkaakelit. Tarttuu hyvin tartuntapohjamaalilla käsiteltyyn kaakeliin ja antaa kestävän ja kellastumattoman pinnan. Valmistettu Suomessa.

Inline 2K Kaakelimaali & Polyuretaanilakka

Kaksikomponenttinen (maaliosa ja koveteosa) vesiohenteinen, kiiltävä epoksimaali kaakelipinnoille kylpyhuoneen seinäpinnoille ja lattiapinnoille. Sopii sisätiloissa lattiakaakeleille. Jos halutaan himmeä pinta, niin maalaukseen jälkeen lakataan Inline polyuretaanilakalla. Valmistettu Suomessa.

Coloria Forte

Vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaattimaali kosteisiin tiloihin ja vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan äärimmäistä pesunkestoa. Sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa.

Coloria Akvafloor

Korkealaatuinen vesiohenteinen puolikiiltävä lattiamaali puulattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa. Nopeasti kuivuva ja maalattavuudeltaan erinomainen lattiamaali. Ei kellastu, kuten liuotinohenteiset tuotteet.

Coloria EXO

Vesiohenteinen, himmeä erikoistartuntamaali hankalille ja tiukkaa tartuntaa vaativille alustoille kuivissa sisätiloissa. EXO:n lämmönkesto on 120 °C ja se kestää myös hyvin pintamaalina pesua ja kulutusta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kaakelit, lasi, melamiini/MDF, muovitettu pelti, sinkki­, alumiini­, metalli- ja peltipinnat ja PVC.

Fintex Stoppari kapseloiva pohjamaali

Täyshimmeä, vesiohenteinen hyvin eristävä pohjamaali sisätiloihin. Soveltuvuus: tulipalojäljet, vesivahinkojäljet ja nikotiinitahrat. Hyvä peittokyky ja sopii sisätiloissa käytettäviin pintoihin: betonipinnat, rappauspinnat, tasoitepinnat, puupinnat, puulevypinnat, kipsilevypinnat lasikuitutapettipinnat, aiemmin maalatuille tai lakatuille pinnoille. Valmistettu Suomessa.

Linnea Talomaali Titan

Erikoisakrylaattimaali talon ulkopinnoille. Linnea Titanin sideaineena käytetään uutta nanokäsiteltyä erikoisakrylaattia, jonka ansiosta maali hylkii perinteisiä akrylaatteja paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, hengittää paremmin sekä takaa ennennäkemättömän UV-­säteilyn keston.

Pihla Pro Peittosuoja

Alkydivahvistettu akrylaattipohjainen peittosuoja, joka jättää puun pintakuvion kauniisti näkyviin. Käyttökohteiksi käyvät esimerkiksi hirsipinnat, puujulkisivut, vuorilaudat sekä ikkunanpuitteet. Pihla Pro on erinomainen huoltomaalausmaali: se soveltuu useimpien erilaisten ulkomaalityyppien päällä käytettäväksi.

Aino Kuultosuoja

Vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Muodostaa luonnollisen, hengittävän ja säärasituksilta suojaavan kuultopinnan. Sävytettynä suojaa puuta UV­-säteilyltä. Soveltuu esimerkiksi terasseille, puupylväille, puutarhakalusteille sekä kesto-­ ja kovapuupinnoille ulkotiloihin.

-Sekä paljon muita tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Kysy sisä- ja ulkomaaleista »