Petsit ja lakat

Petsit ja lakat pintakäsittelyyn ja puunkäsittelyyn | Tampere, Ylöjärvi, Nokia

Tampereen Väripalvelu Oy tarjoaa maalien lisäksi myös laadukkaat petsit ja lakat esimerkiksi kodin remontti- ja rakennustöihin. Valikoimastamme löytyvät Akzo Nobelin sekä pirkanmaalaisten Coloria Oy:n ja Fintex-Tetrakem Oy:n petsit ja lakat.

Kysy petseistä tai lakoista »

Colorbind-­petsit

Liuotinpetsi, joka sisältää nitroselluloosasideainetta. Sideaine estää tikkuja nousemasta puupintaan petsattaessa. Pinta käsitellään petsauksen jälkeen kohteeseen sopivalla lakalla.

Basecolor-­petsitiivisteet

Erityisesti soitinrakentajien ja puuseppien suosimat liuotinpohjaiset Basecolor­-petsitiivisteet voidaan sekoittaa useimpiin liuottimiin ja liuotinpohjaisiin lakkoihin.

Coloria Deco Akva Puulakka

Vesiohenteinen, hajuton ja kellastumaton erikoislakka sisä- ja ulkokäyttöön. Tämä lakka siliää kauniisti, ja sitä voidaan myös ruiskuttaa. Puolikiiltävä.

Coloria Öljyvaha - yksi tuote, monta käyttökohdetta

Vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote, joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen kauniin ja likaa ja vettähylkivän pinnan. Tuote on tarkoitettu puupuhtaille pinnoille kuivissa ja kosteissa tiloissa; hirsipinnat, paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut ja puulattiat. Löylyhuoneiden kattopinnat ja seinäpinnat, lauteet. Voidaan käyttää kylmilleen jäävissä sisätiloissa; kesämökit, leikkimökit ja rantasaunat. Voidaan sävyttää. Valmistettu Suomessa.

Kalustevaha

Suomen Luonnonmaalit Oy:n valmistamaa kalustevahaa voi käyttää kalkkimaalin päälle antamaan pinnalle enemmän kulutuksenkestoa tai puisille kalusteille sellaisenaan. Sävyt: väritön ja patina.

Final Uretaanialkydilakka

Aromaattivapaa yksikomponenttinen uretaanialkydilakka. Final-lakka kestää erittäin hyvin säätä ja kovaa kulutusta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi puu­- ja parkettilattiat sekä muut puu­- ja puulevypinnat sisällä ja ulkona.

Akzo Nobel IL500

Kaksikomponenttinen (1:1), korkeakiiltoinen polyuretaanilakka, joka on erityisesti soitinrakentajien suosiossa. Soveltuu kaikenlaisten sisäkäyttöön tulevien puu-­ ja puuainespintojen pohja­- tai pintalakaksi. IL 500:lla on hyvä täyttökyky ja erinomainen kulutus-­ sekä kemikaalikestävyys.

NC-Speed

Nopeasti kuivuva nitroselluloosalakka. Kulutusta kestävä, nopeasti kovettuva ja helposti hiottava lakka. Valmista lakkapintaa voidaan kiillottaa mekaanisesti tai ns. puleeraus-menetelmällä. Lakka on lähes kirkas kellertävä neste, kuivuttuaan väritön. Soveltuvuus: huonekalut, soittimet, puupinnat, puulevypinnat sisätiloissa. Saatavana puolihimmeänä ja kiiltävänä.