Petsit ja lakat

Petsit ja lakat pintakäsittelyyn ja puunkäsittelyyn

Tampereen Väripalvelu tarjoaa maalien lisäksi myös laadukkaat petsit ja lakat esimerkiksi kodin remontti- ja rakennustöihin. Valikoimastamme löytyvät pirkanmaalaisten Colorian ja Fintex-Tetrakemin lakat, Cab Coatings Finlandin petsituotteet sekä valikoima Liberonin ja Osmo Colorin puunkäsittelytuotteita.

Kysy petseistä ja lakoista
Colorbind-petsit

Colorbind-­petsit

Liuotinpetsi, joka sisältää nitroselluloosasideainetta. Sideaine estää tikkuja nousemasta puupintaan petsattaessa. Pinta käsitellään petsauksen jälkeen kohteeseen sopivalla lakalla.

Basecolor-petsitiivisteet

Basecolor-­petsitiivisteet

Erityisesti soitinrakentajien ja puuseppien suosimat liuotinpohjaiset Basecolor­-petsitiivisteet voidaan sekoittaa useimpiin liuottimiin ja liuotinpohjaisiin lakkoihin.

Coloria Deco Akva puulakka

Coloria Deco Akva Puulakka

Vesiohenteinen, hajuton ja kellastumaton erikoislakka sisä- ja ulkokäyttöön. Tämä lakka siliää kauniisti, ja sitä voidaan myös ruiskuttaa. Puolikiiltävä.

Coloria öljyvaha ja Valkea öljyvaha

Coloria Öljyvaha ja Öljyvaha Valkea

Vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote, joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen kauniin, likaa ja vettä hylkivän pinnan. Tuote on tarkoitettu puupuhtaille pinnoille kuivissa ja kosteissa tiloissa: hirsipinnat, paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut ja puulattiat. Löylyhuoneiden kattopinnat ja seinäpinnat, lauteet. Voidaan käyttää kylmilleen jäävissä sisätiloissa; kesämökit, leikkimökit ja rantasaunat. Voidaan levittää värittömänä tai sävyttää. Saatavilla myös valmiiksi valkoinen Öljyvaha Valkea.

Final Uretaanialkydilakka

Final Uretaanialkydilakka

Aromaattivapaa yksikomponenttinen uretaanialkydilakka. Final-lakka kestää erittäin hyvin säätä ja kovaa kulutusta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi puu­- ja parkettilattiat sekä muut puu­- ja puulevypinnat sisällä ja ulkona.

Akzo Nobel IL500

Akzo Nobel IL500

Kaksikomponenttinen (1:1), korkeakiiltoinen polyuretaanilakka, joka on erityisesti soitinrakentajien suosiossa. Soveltuu kaikenlaisten sisäkäyttöön tulevien puu-­ ja puuainespintojen pohja­- tai pintalakaksi. IL 500:lla on hyvä täyttökyky ja erinomainen kulutus-­ sekä kemikaalikestävyys.

NC-Speed nitroselluloosalakka

NC-Speed

Nopeasti kuivuva nitroselluloosalakka. Kulutusta kestävä, nopeasti kovettuva ja helposti hiottava lakka. Valmista lakkapintaa voidaan kiillottaa mekaanisesti tai ns. puleeraus-menetelmällä. Soveltuvuus: huonekalut, soittimet, puupinnat, puulevypinnat sisätiloissa. Saatavana puolihimmeänä ja kiiltävänä.

Kysy petseistä tai lakoista