Sisä- ja ulkomaalit

Meiltä maalit sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen

Piristä kotisi ilmettä uudella maalipinnalla! Tampereen Väripalvelusta saat niin sisämaalit kuin ulkomaalitkin kaikenkokoisiin kodin maalaustöihin. Kaikki rakennusmaalimme, sekä sisämaalit että ulkomaalit, ovat täysin pirkanmaalaisia. Vesiohenteiset maalimme toimittaa Nokialla vuodesta 2003 lähtien toiminut Coloria Oy. Liuotinohenteiset maalit valmistaa Kangasalla toimiva Fintex-­Tetrakem Oy.

Kysy sisä- ja ulkomaaleista

Tutustu

Tutustu tarjoamiemme sisämaalien ja ulkomaalien ominaisuuksiin tarkemmin alla.

Linnea Talomaali Titan

Linnea Talomaali Titan

Erikoisakrylaattimaali talon ulkopinnoille. Linnea Titanin sideaineena käytetään uutta nanokäsiteltyä erikoisakrylaattia, jonka ansiosta maali hylkii perinteisiä akrylaatteja paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, hengittää paremmin sekä takaa ennennäkemättömän UV-­säteilyn keston.

Pihla Pro Peittosuoja

Pihla Pro Peittosuoja

Alkydivahvistettu akrylaattipohjainen peittosuoja, joka jättää puun pintakuvion kauniisti näkyviin. Käyttökohteiksi käyvät esimerkiksi hirsipinnat, puujulkisivut, vuorilaudat sekä ikkunanpuitteet. Pihla Pro on erinomainen huoltomaalausmaali: se soveltuu useimpien erilaisten ulkomaalityyppien päällä käytettäväksi.

Aino kuultosuoja

Aino Kuultosuoja

Vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Muodostaa luonnollisen, hengittävän ja säärasituksilta suojaavan kuultopinnan. Sävytettynä suojaa puuta UV­-säteilyltä. Soveltuu esimerkiksi terasseille, puupylväille, puutarhakalusteille sekä kesto-­ ja kovapuupinnoille ulkotiloihin.

BioComb-maalinpoistoaineita

BioComb-maalinpoistoaineet

BioComb-sarjasta löytyy pesuaineiden lisäksi ympäristöystävällinen BioComb Green -maalinpoistoaine. BioComb Green on tehokas, biohajoava ja lähes hajuton. BioComb Pro soveltuu vaativammille pinnoille ulkokäyttöön. BioComb Graffitin- ja Liimanpoistolla poistat ongelmalliset töhryt, graffitit, purukumit, jne. monilta pinnoilta.

Coloria Exo maali

Coloria EXO

Vesiohenteinen, himmeä erikoistartuntamaali hankalille ja tiukkaa tartuntaa vaativille alustoille kuivissa sisätiloissa. EXO:n lämmönkesto on 120 °C ja se kestää myös hyvin pintamaalina pesua ja kulutusta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kaakelit, lasi, melamiini/MDF, muovitettu pelti, sinkki­, alumiini­, metalli- ja peltipinnat ja PVC.

Coloria seinämaaleja

Coloria-sisäseinämaalit

Sarjasta löytyy vesiohenteinen täyshimmeä pohjamaali, himmeä seinämaali ja puolihimmeä remonttimaali tasoite-, kiviaines-, betoni-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lasikuitutapettipinnoille.

Coloria 3 -pohjamaali on hyvin peittävä ja se voidaan jättää pintamaaliksi sisäkattoon. 

Coloria 7 -sisäseinämaali soveltuu parhaiten olo- ja makuuhuoneisiin. Kaunis himmeä pinta. 

Coloria 20 -puolihimmeä remonttimaali antaa pesunkestävän pinnan ja soveltuu parhaiten keittiön tai eteisen seiniin ja myös lastenhuoneisiin.

Coloria Greenline maaleja

Coloria Greenline

Greenline on vesiohenteinen, hajuton ja täysin muoviton sisämaali. Uusiutuvaa luonnonöljyä sideaineena käyttävä maali on hengittävä ja ekologinen. Maalilla on hopeaan perustuva antimikrobinen vaikutus, joka estää hometta, bakteereja ja sienten kasvua ja säilyy aktiivisena koko maalipinnan elinkaaren ajan. Sarjaan kuuluvat täyshimmeä pohja- ja kattomaali, himmeä seinämaali sekä puolihimmeä remonttimaali.

Coloria Deco Akva kalustemaaleja

Coloria Deco Akva -kalustemaalit

Vesiohenteinen, akrylaattisideaineinen kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön. Maali on lievästi tiksotrooppinen (hyytelömäinen). Tämän vuoksi se ei herkästi valu pystypintoja maalatessa, kuten muut vesiohenteiset kalustemaalit. Saatavilla puolihimmeä tai puolikiiltävä.

Ovika uretaanialkydimaali

Ovika-uretaanialkydimaali

Puolikiiltävä uretaanialkydimaali, jolla voidaan maalata puu- ja metallikalusteita sisällä ja ulkona. Ovet, ikkunat, lämpöpatterit. Soveltuu puulattioille ja betonilattioille. Sopii myös lasikuitupinnoille, mutta ei upotusrasitukseen. Puupintojen pohjamaalaukseen suositellaan Ovika-tartuntapohjamaalia. Paljaat metallipinnat tulee pohjamaalata ruosteensuojapigmentoidulla pohjamaalilla.

Coloria Akvafloor maaleja

Coloria Akvafloor

Korkealaatuinen vesiohenteinen puolikiiltävä lattiamaali puulattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa. Nopeasti kuivuva ja maalattavuudeltaan erinomainen lattiamaali. Ei kellastu, kuten liuotinohenteiset tuotteet.

Coloria PaneeliPro -maaleja

Coloria PaneeliPro ­-tuotteet

Coloria PaneeliPro -­tuotteet on tuotesarja, jonka tarkoitus on helpottaa varsinkin vanhojen puupintojen maalausta sisätiloissa. PaneeliPro Seinämaali ja PaneeliPro Kattomaali soveltuvat vanhoille ja uusille puu­- ja paneelipinnoille ilman hiomista ja pohjamaalausta. Jos haluat kauniin kuultavan pinnan, joka jättää puun kuvioinnin esille, käytä PaneeliPro Kuullotetta.

Coloria hirsi- ja paneelimaali

Coloria Hirsi- ja Paneelimaali

Muoviton ja hengittävä Hirsi- ja Paneelimaali soveltuu niin massiivihirrelle, lamellihirrelle ja hirsipaneeleille kuin muillekin puupaneeleille sisätiloissa. Luonnonöljypohjainen maali on ekologinen valinta ja takaa rakenteiden hengittävyyden. Tuote on hajuton niin maalatessa, kuivuessaan kuin valmiina pintana. Hirsi- ja Paneelimaali on erittäin hyvä sivellä ja jättää kauniin luonnollisen pinnan.

Coloria Forte maaleja

Coloria Forte

Vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaattimaali kosteisiin tiloihin ja vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan äärimmäistä pesunkestoa. Sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa.

Sekä paljon muita tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Kysy sisä- ja ulkomaaleista